“Meitä ei määritä se, mitä meille on tapahtunut vaan se, millaiseksi toivomme tulevamme.”

C. G. Jung

07-08.10. 2023 – Viikonoppuryhmä Helsingissä

Tuleva sinä -ryhmä

Kuka olet ja mihin elämä on sinua kutsumassa?
Ongelmat, jotka pystymme ratkaisemaan helposti ovat elämämme kokonaisuuden kannalta toisarvoisia ja triviaaleja. Merkittävät ongelmamme ilmestyvät usein valeasuisina, erilaisina oireina. Ne ovat kuin sisäisiä protestoijia, merkkejä väärästä suunnasta. Arvosta oireitasi, ilman niitä eläisit elämääsi auto-pilotilla.


C.G. Jung kertoi, että enemmistö hänen terapia-asiakkaistaan tiesi syvällä sismmässään ongelmansa laadun. He eivät vain halunneet tutkia sitä, vastustus oli liian suuri. Tähän vastustuksen voittamiseen tarvitaan yleensä avuksi terapian ammattilaista. Usein suurin kutsumuksesi, tuleva sinä on tällä hetkellä suurin ongelmasi.

Menetelmästä

PSYKODRAAMASSA ei näytellä vaan näytetään. Työskentelyssä ei tarvita siis mitään sellaisia erityistaitoja, joita yleensä liitetään esiintymiseen tai draamaan. Näyttämöt ja näyttämökuvat rakentuvat täysin psyykkisen tutkimusmatkaajan eli Päähenkilön omilla ehdoilla ammattitaitoisen psykodraamaohjaajan avustaessa häntä. Päähenkilön tahtoa ja rajoja kunnioitetaan eikä häntä koskaan pakoteta mihinkään ilmaisuun, joka tuntuu hänestä itseltään ylivoimaiselta.

 
Psykodraamatyöskentelyssä tutkitaan omaa suhdemaailmaa eri näkökulmien (roolien) kautta. Työskentelyn myötä minuus vahvistuu kun näistä näkökulmista ”tarttuu” omaan minuuteen erilaisia tapoja olla suhteessa maailman ilmiöihin ja asioihin

Morenolainen Psykodraama ja tarinallinen työskentely ovat väyliä omien tunteiden hyväksymiseen, monenlaiseen spontaanisuuteen, luovuuteen ja leikkiin. 

Käytännön tiedot

RYHMÄ – Max. 6 henkeä
KOKOONTUMINEN07-08.10. 2023/ la-su 10-17 Helsingin Vallilassa
HINTA – 350€ – sis. 24% alv. Sopii myös menetelmään koulutukseksi. Alkuhaastattelu uusille hakijoille 30min/Zoom. Paikanvaraus ryhmään 150€, joka vähennetään ryhmän hinnasta. 

PERUUTUSKÄYTÄNTÖ – Jos peruuttaa osallistumisensa vähintään kolmea viikkoa ennen ryhmän alkua (ilman lääkärintodistusta tai Force majoria) niin saa 100€ takaisin. Jos on lääkärintodistus, joka vahvistaa kykenemättömyyden osallistua niin koko varausmaksu palautetaan

Muuta sisäinen tarinasi, muutat elämäsi.